SMN:n uusi jäsenrekisteriohjelma nyt käytössä

31.12.2017

Omia tietojasi pääset muuttamaan oman nimesi alta löytyvästä valikosta.
Omia tietojasi pääset muuttamaan oman nimesi alta löytyvästä valikosta.

Suomen Metsästysnoutajien jäsenrekisteri on siirretty Netti-Jäseristä Yhdistysavaimeen, jolla tuotetaan myös yhdistyksen nettisivut. Näin säästetään Netti-Jäserin vuosimaksu, sillä Yhdistysavaimen nykyiseen maksuun sisältyy myös jäsenrekisteri. Jäsenmaksuja kertyy toki vielä laskujen tekemisestä ja lähettämisestä. 

Samalla uudistui myös jäsenhakemuslomake, josta tiedot siirtyvät nyt suoraan jäsenrekisteriin, jossa ne voidaan myös suoraan hyväksyä hallituksen päätöksen jälkeen. Maksutiedot tulevat uusille jäsenille sähköpostitse. 

Jäsensivut

Samalla otetaan käyttöön vain jäsenille tarkoitetut Jäsensivut. Näin alkuun pääset muuttamaan sivuilla omia jäsentietojasi esim. muuttamaan laskutustavan paperilaskusta sähköpostilaskuksi. Jatkossa sivuille tulee myös muuta vain jäsenille tarkoitettua sisältöä.

Jäsensivuja pääset käyttämään, jos sinulla on jäsentiedoissasi sähköpostiosoite. Jos ei ole, voit lähettää sen osoitteeseen metsastysnoutajat@gmail.com tai ilmoittaa sen samalla, kun muutat laskutustapaasi eli https://www.metsastysnoutajat.com/liity-jaseneksi/

Kun sähköpostiosoite on jäsentiedoissasi, pääset luomaan jäsensivuille salasanan sekä muokkamaan omia jäsentietojasi (oikessa yläkulmassa olevan oman nimen alta löytyvän valikon alta). 

Vuoden 2018 jäsenmaksut tullaan lähettämään tammi-helmikuun vaihteessa. 

Jos jäsentiedoissasi on puutteita tai sinulla on kysyttävää jäsenyydestäsi, laita sähköpostia osoitteeseen metsastysnoutajat@gmail.com tai soita Kristalle p. 050 5988724 (iltaisin ja viikonloppuisin).

Pahoittelemme jo ennakkoon mahdollisista järjestelmän vaihtumiseen liittyvistä häiriöistä jäsenasioiden suhteen. 

Ystävällisin terveisin

Hallitus