Jäsenkirje 2024/1

7.2.2024

Hyvät Metsästysnoutajat ry:n jäsenet!

Talvinen tervehdys puheenjohtajalta yhdistyksen kuulumisten kera. Olemme hyvää matkaa menossa kohti tulevaa kautta ja monilla on varmasti jo paljon suunnitelmia ja tavoitteita mielessä seuraavalle kaudelle. Ihan ensimmäiseksi kiitos teille kaikille aktiivisille jäsenille, jotka jaoitte hienoja kuvia omista metsästyskavereistanne meille ja annoitte meille luvan käyttää kuvia yhdistyksen tarpeisiin.


Kuten monet teistä ovat jo huomanneet on yhdistyksemme nimi muuttunut. Jatkossa olemme Metsästysnoutajat ry. Nimenmuutokseen liittyy muutamia toimintaamme vahvasti yhteydessä olevia tekijöitä, mistä syystä halusimme lähteä tähän muutokseen. Tähän prosessiin on sisältynyt valtaisa määrä puheluja, kirjeitä ja sähköposteja tai hallituksen istuntoja muutamia mainitakseni. Merkittävin taustavaikuttaja ja koko muutosprosessin alullepaneva tekijä on ollut se, ettemme entisenmuotoisena ole voineet anoa kokeita yhdistyksen nimissä, vaan olemme toimineet Suomen Noutajakoirajärjestön alaisuudessa ja heidän nimissään. Yhdistyksen nimen muutos on loppusuoralla ja saamamme vahvistuksen mukaan Kennelliitto käsittelee jäsenyyttämme seuraavassa hallituksen kokouksessaan huhtikuun alussa. Toivotaan että kaikki sujuu hyvin ja Metsästysnoutajat ry saa virallisesti toimia itsenäisenä yhdistyksenä. Logouudistus on ensimmäinen askel kohti uutta itsenäistä yhdistystoimintaa.


Yhdistys haluaa nyt terävöittää ja monipuolistaa toimintaansa, jotta miellyttäisimme entistä enemmän jäsenistöä. Meille on tärkeää, että jäsenyys koetaan miellyttävänä ja yhdistys tarjoaa jäsenistölleen toivottua vastinetta. Haluamme kuulla teitä ja pyydämme jokaiselta jäseneltä palautetta ja kehitysehdotuksia toiminnastamme. Vastaa nimettömästi lyhyeen jäsenkyselyymme ja vaikuta yhdistyksen toiminnan sisältöön.

Vastaa jäsenkyselyyn linkistä JÄSENKYSELY Vastausaikaa 23.2. asti.


Sääntömääräinen kevätkokous järjestetään sunnuntaina maaliskuun 17. päivä Somerolla. Sinne ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Kokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä netin välityksellä. Kokouksen yhteydessä tarjoamme paikallaolijoille mahdollisuuden osallistua kiitoskoulutukseen oman koiran kanssa. Koulutusryhmät vahvistuvat, kun osallistujat ovat tiedossa. Muista ilmoittautua mukaan kokoukseen ja koulutukseen 3.3. mennessä.

Ilmoittaudu kevätkokoukseen ja kiitoskoulutukseen TÄSTÄ LINKISTÄ 

 

Metsästysnoutajat ry jakaa vuosittain valioituneille koirakoille valiopuukon tunnustuksena ansaitusta tittelistä. Vapaamuotoinen valiopuukkoanomus tulee jättää sähköisesti osoitteeseen metsastysnoutajat@gmail.com Hakemukset käsitellään hallituksen kuukausittaisissa kokouksissa ja palkinto jaetaan kevätkokouksessa 17.3. Vuonna 2023 valioituneena ehdit vielä anoa palkintoa 25.2. mennessä. Hyväksytyt anomukset ja hakijat julkaistaan verkkosivuillamme.

 

Nykyinen varsin aktiivinen hallitus tekee työtä teitä jäseniä varten. Tulevana kautena järjestämme kokeita ja tapahtumia entistä enemmän. Niistä löydät jo nyt lisää tietoa verkkosivuilta. Tulemme päivittämään tarkemmin tapahtumainfoa verkkosivuille kevään edetessä. Yksikään tapahtuma ei olisi mahdollista ilman vahvaa ja innostunutta vapaaehtoistyövoimaa eli teitä! Lähtekää mukaan aktiiviseen toimintaan ja tehdään Metsästysnoutajista houkutteleva vaihtoehto harrastuksemme eteenpäin viemiseksi. Talkoilu tapahtumissamme on helppo tapa tutustua toimintaamme. Olit sitten konkari tai vastikään toiminnastamme kiinnostunut, olette kaikki tasa-arvoisia ja meille tärkeitä mahdollistajia tapahtumissa. Kurkkaa tapahtumalista ja tule mukaan toimintaamme.

 

Meillä on kunnia saada mainita toiminnassamme mukana olevat kumppanit vuodelle 2024:

Menestystä kaikille tulevalle kaudelle!

 

Metsästysnoutajat ry

Petri Paavola

puheenjohtaja