NOWT-koulutus 14.7. Hämeenlinna

2.6.2024

Järjestämme NOWT-koulutuksen 14.7. noudatellen aitoja edellispäivän kokeessa toteutettuja rastitehtäviä samoilla koepaikoilla.

Askarruttaako sinua miten valmistautua kokeeseen tai itse koesuoritukseen? Mitä sinun tulisi ottaa huomioon suorituspaikkaa lähestyessä? Mitä voit tehdä rastipisteellä ennen suorituksen alkamista? Millaisiin asioihin sinun kannattaisi kiinnittää huomiota ennen koetehtävän alkamista? Tiedätkö millaisia apukeinoja sinulla on käytettävissä koesuorituksen onnistumiseksi?

Näihin ja moniin muihin sinua askarruttaviin asioihin saat vastauksia koulutuksessa, josta vastaavat kokeneet NOWT-koetuomarit Pekka Uusimäki ja Esa Schön. 

Koulutuksessa käydään läpi edellispäivän NOWT-kokeen rastitehtäviä (ALO ja AVO) avaten suurimpia kompastuskohtia, mutta myös läpikäyden asioita, jotka auttavat rastitehtävän onnistuneeseen suorittamiseen. 

Osallistumisen edellytyksenä on, että koira on startannut WT-kokeessa.

ILMOITTAUTUMINEN

Varaa paikka ja ilmoittaudu mukaan 2.-23.6. jatkettu 5.7. asti koekalenterin kautta: https://koekalenteri.snj.fi/?s=2024-06-04&t=KOULUTUS  Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on sitova. 

Lisätietoja koulutuksesta hans.kampe@icloud.com / p. 0400 400 199

HINTA

Koulutuksen hinta on 40€ / koirakko, jäsenille 30€ / koirakko, kuuntelupaikka 15€