Sääntömääräinen kevätkokous sunnuntaina 17.3.2024 klo 10.30 Somerolla

22.1.2024

Päivitys 12.3.: Etäyhteys kevätkokoukseen on päivitetty kokousilmoitukseen! 


Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 17.3.2024 klo 10.30 alkaen Somerolla osoitteessa Isomyllyntie 17 Kerkölä

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja palkitaan vuoden 2023 käyttövalioituneet koirakot. Kokouksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus osallistua ohjattuun kiitoskoulutukseen hienoissa maastoissa.

Ilmoittaudu kokoukseen ja kiitoskoulutukseen täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen päättyy 3.3.2024. 

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteyslinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille heidän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen sekä linkki jaetaan niin täällä verkkosivulla kuin yhdistyksen FB-ryhmässä kokousjulkaisussa noin 1-2 päivää ennen kokousta. 

KOKOUKSEN ETÄYHTEYS TAPAHTUU NAPAUTTAMALLA ALLA OLEVAA LINKKIÄ: 

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Etäyhteyslinja avataan noin 10 min ennen kokouksen alkamista. Näin kaikilla on mahdollisuus olla kuulolla aikataulussa ja korjata yhteydet tarvittaessa. Odota linjalla, sinut päästetään kokoukseen koollekutsujan toimesta. 

Kokouskäytännöistä etäyhteydellä:

  • mikki pidetään kiinni 
  • puheenvuoro pyydetään nostamalla käsi - puheenvuoro jaetaan jokaiselle vuorollaan
  • kysymyksiä ja kommentteja kirjoitetaan chat-kenttään, käymme ne läpi asiakohtaisesti
  • äänestystilanteissa, äänenä toimii ylösnostettu käsi-toiminto kulloinkin määritellyn äänestettävän asian kohdalla

Lämpimästi tervetuloa!

Hallitus